Fjale Te Urta

  • Thenie te Mencura

    Paaftësia për të heshtur paraqet një nga dështimet më të mëdha të njerëzimit. Walter Bagehot (1826 – 1877); Ekonomist dhe…

    Read More »
Back to top button