VIP

Të gjithë në kërkim të Scarlett Johansson (Foto)

Scarlett Johansson vazhdon të jetë e përsosur, si në paraqitjet e saja filmike, ashtu edhe kur pozon para aparatit.

Prandaj, shërbimet e saja kërkohen nga regjisorët, nga brendet e njohura për reklama, nga revistat më me zë në botë e të ngjashme.

Së fundmi, ajo ka pozuar për revistën Dazes & Confused dhe më poshtë ju sjellim disa nga fotografitë.

[portfolio_slideshow id=18576]

Show More
Back to top button