Teknologji

32 milionë njerëz njëkohësisht në Skype

Nuk ka asnjë dilemë se se të gjithë e duan shërbimin Skype dhe e përdorin atë.

Kjo, pasi që shërbimi i bazuar në VoIP është i dobishëm për të folur me të afërmit tuaj, për të rënë në kontakt me miqtë e vjetër, apo për të pasur një takim të shkurtër të biznesit.

Për popullaritetin e saj flasin edhe shifrat, pasi që tani kompania goditi një moment të ri në historinë e saj.

Sipas Skype, kohët e fundit shërbimi i lirë i komunikimit kishte 32 milionë përdorues të abonuar në shërbimin e saj, në të njëjtën kohë.

A keni qenë edhe ju njëri ndër personat të cilët kanë ndihmuar Skype që të arrijë në këtë moment?

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close