VIP

Altuna Sejdiu – Tuna me 120 mph

Që pas ndarjes nga (ish)bashkshorti i saj, Altuna Sejdiu – Tuna duket se ka zgjedhur terapinë më të mirë për raste të tilla…pushime non-stop.

Gjatë gjithë verës ajo ka publikuar fotografi të sajat nëpër plazhe e festa të ndryshme e së fundmi këtij albumi i shtohet dhe një foto HOT nga Kroacia ku ajo momentalisht ka shkuar me disa miq të saj.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close