VIP

Anxhela Martini shijon jetën e Parisit

Modelja e famshme shqiptare, Angela Martini është në Paris për punë e qejf. Në këto ditë të ngrohta vjeshte, Martini ka bërë këtë pozë të veçantë.

“Po e shijoj diellin e mëngjesit, dhe po më pëlqejnë ballkonet parisine”, ka thënë Martini.

zemraorg

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button