VIP

Armina Mevlani, 6000 euro për t’u veshur me “Valentino”

Shumëkush ishte skeptik për prezantimin e festivalit “Kënga Magjike” nga dy bukuroshet Olta Gixhari dhe Armina Mevlani, por në fund të gjitha parashikimet ranë poshtë. Vajzat ia dolën shumë mirë mbanë në prezantim…

Dhe siç ndodh në këto raste, kur komentet për prezantimin kanë mbaruar, fillojnë komentet për veshjen. Veçse këto kanë qenë të gjitha pozitive që prej fillimit. Si Olta, ashtu dhe Armina, kanë marrë notën 10 në veshje.

Madje kjo e fundit, mësohet të ketë shpenzuar 6000 euro, për të pasur si fustan përmbyllës atë të Valentinos… Aq seriozisht e kish marrë Armina këtë punë!

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close