s Babai i Kim Kardashian u “shendruar” ne grua! | www.Zemra.Org

Babai i Kim Kardashian u “shendruar” ne grua!

Në moshën 65 vjeçare, Bruce Jenner, babai i Kim Kardashian vendosi te zbulojë sekretin që ai e pat mshehur që në fëmijëri.

Nga Bruce Jenner, ai u shëndrua në Caitlyn.

Më poshtë do të mund të shikoni disa foto dhe video:Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Zemra.org

Tags: , , , , ,

Comments are closed.