VIP

Bellucci, fjalët e para pas ndarjes nga Cassel

Monica Bellucci“Po, unë dhe Vincent Cassel jemi ndarë. Jetët tona na kanë larguar nga njëri-tjetri, por dashuria mes nesh do të mbetet.”

Këto janë fjalët e para të Monica Bellucci për të përjavshmen ‘Chi’ pas lajmit se aktorja italiane dhe ai francez janë ndarë pas 14 vitesh martesë.

Monica Bellucci dhe Vincent Cassel kishin 17 vite të lidhur, lidhje që kulmoi me martesën në vitin 1999 dhe me lindjen e dy vajzave, Deva dhe Leonie.

“Edhe pse rrugët tona janë ndarë, Vincent dhe unë do të jemi gjithmonë të gatshëm për njëri-tjetrin në rast nevoje”, theksoi Bellucci.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close