VIP

Beyonce kërcen me fqinjët

Beyonce nuk është vetëm një këngëtare e adhuruar nga miliona fansa por edhe një femër që gjithkush do të dëshironte ta kishte në lagje.

Këngëtarja ka pranuar të kërcejë bashkë me fëmijët e lagjes, duke u realizuar një ëndërr të vjetër te tyre.

Gjatë vizitës tek e ëma e bashkëshortit Jay-Z në New Jersey ajo ka degjuar muzikën e vendosur në rrugë duke u bashkuar me shumë njerëz të tjerë dhe duke kërcyer për disa minuta.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close