VIP

Çdo i pesti britanik e ka parë Kate Middletonin të zhveshur

Çdo i pesti person i rritur në Britani të Madhe i ka parë fotografitë e dukeshës nga Cambridge, Kate Middleton, ku ajo shfaqet e zhveshur në pjesën e sipërme. Këtë e ka treguar një hulumtim i realizuar në atë vend.

Fotografitë janë bërë gjatë pushimeve të Middleton me burrin e saj, princin William, në Francë, ndërsa janë publikuar në tabloidin francez Closer dhe në atë italian Chi.

 

[wp-like-locker]

Hulumtimi ka treguar se 20 për qind e britanikëve i kanë parë fotografitë në internet, ndërsa një për qind e tyre i kanë shikuar në revista.

Fotografitë ‘topless’ të Kate Middleton i kanë parë dukshëm më shumë meshkujt sesa femrat, ndërsa mosha e tyre lëviz nga 18 deri në 24 vjeç.

[/wp-like-locker]

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button