VIP

Chris Brown kërkoi ndarjen nga Rihanna

Chris BrownYlli amerikan, Chris Brown, thuhet se është ndarë vet nga Rihanna, për shkak se ai ishte lodhur nga drama që ka rrethuar lidhjen e tyre.

Krijuesi i hitit “Don’t Judge Me”, i cili është ende duke në liri me kusht për rrahjen që i bëri Rihannas në vitin 2009, thuhet se ishte përsëri vet ai që i dha fund marrëdhënies me Rihannan, për t’u bashkuar me ish të dashurën Karrueche Tran.

“Karrueche nuk është e pakontrolluar sikur Rihanna dhe kështu kjo është arsyeja pse Chris e zgjodhi atë. Ajo nuk bën dramë për gjëra palidhje dhe ajo është vajzë e mirë”, theksoi një burim.

Besohet se arsyeja tjetër pse Chris zgjodhi modelen Karrueche Tran ishte për shkak se ajo nuk është aspak xheloze për dallim prej Rihannas.

zemraorg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button