VIP

Djemtë mblidhen rreth “zogut” të Tunës

Këngëtarja shkupjane së fundmi, me humor ose jo, po bën biznes me “zogun”. Ajo ka tërhequr vëmendjen rreth vetes, duke përmendur këtë fjalë dhe gjithashtu duke prekur pjesët intimet të trupit gjatë performansave në skenë.
tuna
Sigurisht që më të “lumturit” për këtë gjetje të Tunës janë pikërisht djemtë, shkruan revista Bluetoth, e cila sjell edhe një foto të këngëtares në një prej koncerteve të saj.

Dallohet qartazi se publiku i Tunës përbëhet vetëm nga djemtë, të cilët e shohin me adhurim bionden seksi teksa këndon për t’i kënaqur.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button