LajmeMaqedoniaPolitikaVIDEO

“Do ta vras Safet Izetin me kallash (bomba 38)” (Video)

Lideri I LSDM-së Zoran Zaev në kuadër të bombës 38 ka publikuar edhe një bisedë për të cilën thotë se është mes zëevndëskryenministrit Musa Xhaferi dhe kryetarit të degës së BDI-së në Cair, Beqir Hasani.

Në këtë bisedë Musa Xhaferi thotë se I ka thënë di;ka “atij shokut të Izetit prej” Gostivarit, kurse më pas dëgjohet sëri I Hasanit duke u kërcënuar se “do ta vrasë me kallash Safet Izetin”.

“Unë I thash atij Safet Izetit se ma të parin të cilit do të ja q* nën me kallash do të jtë ai”, dëgjohet zëri për të cilin Zave thotë se është i Hasanit. Më pas dëgjohet zëri I Xhaferit duke kërkuar prej Hasanit që të ruajë gjakftohtësinë dhe duke prmtuar se do të bisedojë me atë “zamenikun”.

zemraorg

Related Articles

Back to top button