VIP

Drenusha Latifi me këngë të re

Drenusha Latifi këto ditë ka realizuar këngën e saj më të re “Aspak”. Ajo ka treguar se është ndarë shumë e kënaqur me këngën dhe klipin, i cili pritet së shpejti të lansohet në televizionet tona.

“Këto ditë kam realizuar videoklipin e këngës ‘Aspak’ jam ndarë e kënaqur shpresoj të pëlqehet”, ka thënë Latifi.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button