VIP

E dashura e Cristiano Ronaldo magjeps sërish

E konsideruar unanimisht si një prej femrave më tërheqëse të botës, Irina Shayk u rikthye të shfaqte linjat e saj të paaritshme, për llogari të markës “Beach Bunny”.

E njohur si një prej linjave të reja me rritjen më të shpejtë në treg, bikinit e kompanisë amerikane vlerësohen në rreth 300 dollarë në shitje dhe me një çmim të tillë të lartë, kush më mirë se 27-vjeçarja do të ishte në gjendje të tërhiqte blerëset e mundshme.

E dashura e Cristiano Ronaldos, njëkohësisht është edhe një supermodele e “Victoria’s Secret” dhe gjithashtu modele e “Sports Illustrated”, dy prej markave më të njohura të planetit.

zemraorg

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button