VIP

Edhe Shkenda Dubova shkoi në Dubai

Për diçka të re ka shkaur në Dubai.

Këngëtarja Shkenda Dubova ka hedhur disa fotografi të bëra në këtë qytet të bukur, që po vizitohet shumë nga emrat e njohur.

“Së shpejti diçka e re” shkroi Dubova, por, nuk tregoi se për çka bëhet fjalë.

Në anën tjetër, Shkenda ishte veshur për mrekulli dhe dukej shumë ‘hot’, mirëpo, nuk tregoi se kush ia bëri fotot!

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button