VIP

Elvana Gjata, per disa fansa eshte “Afer dhe Larg”

Elvana Gjata eshte nje nder kengetaret me seksi te estrades dhe njera nder me te adhuruarat, sidomos nga meshkujt. Ne foto shihet nje fans i saj, i cili ne pamundesi te jete afer saj fizikisht, kenaqet ne afersi te nje reklame te saj.

Ndoshta per te, ky eshte edhe kuptimi i kenges se Elvanes “Afer dhe Larg” per te cilen ajo dhe fitoi shperblimin e videos me te mire ne Ballkan

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close