VIP

Enver Petrovci beson në fitore në “DWS”

Enever Petrovci, i cili është bërë tashmë personazh i veçantë në spektaklin “Dancing with the star’s”, i pyetur nga “Kosova Sot” se a e ndjen fitoren e kësaj gare është përgjigjur me “Po”.

Aktori kosovar, i cili është duke shkuar drejt finales dhe është duke u konsideruar si favorit për ta fituar këtë garë me besim të plotë është duke uruar që jetë ashtu.

Në pyetjen se kush do të donte ta fitonte këtë garë, Enveri pa modesti është përgjigjur “Unë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button