Teknologji

Facebook ka 1 milion reklamues

facebookFacebook ka arritur në 1 milion reklamues, dhe kjo shifër sinjalizon se rrjeti social është bërë një kanal tashmë “tradicional” për reklamat e bizneseve të vogla dhe të mesme.

Në postimin e saj në blog, rrjeti social e publikoi këtë shifër duke iu falenderuar reklamuesve të saj. Për të qenë më specifik, brenda 28 ditëve të kaluara, Facebook ka regjistruar 1 milion reklamues aktiv.

Facebook pretendon se më shumë se 2 miliardë lidhje janë krijuar ndërmjet përdoruesve të saj dhe bizneseve lokale, ndërsa nga total ii përgjithshëm, 70% e përdoruesve vijnë nga SHBA.

Mesatarisht, faqet zyrtare të bizneseve lokale në Facebook prodhojë 645 milionë shikime dhe 13 milionë komente (jo gjithmonë komente pozitive, duhet thënë).

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close