VIP

Flori dhe Elvana me remix

Kanë zgjedhur pikërisht këngën “Dhe zemra ndal”, baladën e Elvanës të prezantuar tek “Kënga Magjike” dy vite më parë, për ta remiksuar dhe risjellë në një tjetër version, që është pëlqyer shumë nga fansat.

Ky është një tjetër produkt i Flori Mumajesit, i përpunuar si një këngë ritmike, të cilën e këndon edhe vetë ai me Elvanen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button