VIP

Flori dhe Elvana të kënaqur me koncertin në Toronto

Flori Mumajesi thotë se të performojë para publikut kanadez në Toronto është një përvojë e paharrueshme.

Flori dhe këngëtarja Elvana Gjata javën e kaluar kishin mbajtur një koncert në një klub nate, “Maro Super Club”, në Toronto, i organizuar nga MODO Productions.

“Kemi kaluar një eksperiencë të shkëlqyer dhe një mbrëmje të paharrueshme”, ka thënë Flori.

Flori gjithashtu ka treguar se është duke u përgatitur për projekte të reja muzikore, të cilat do t’i bëjë publike së shpejti.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close