VIP

Foto shokuese të Katy Perry

Katy Perry mund të ketë folur hapur në të kaluarën për fëmijërinë e saj të çuditshme, por imazhet e reja të paraqitura nëpër mediumet britanike shfaqin këngëtaren superseksi të ishte një vajzë komplet tjetër në fëmijëri.
Bjonde me rroba jo dhe aq atraktive, Katy, e cila ishte njohur me emrin e Katy Hudson për shkak të zërrit, e nxjerr shpirtin nga vetja në një video e cila pritet që së shpejti ta bëjë xhiron e botës.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button