VIP

Genta e “BB5”: Pozova nudo për inat të Françeskës

Fotoja provokuese e Gentës së “Big Brother 5”, që qarkulloi në të gjitha sitet në internet disa ditë më parë, natyrisht që u komentua si një pasion i vërtetë i Gentës duke iu referuar edhe setit të fotove, që u publikuan ndërsa ajo ishte ende në lojë.

E pyetur Genta në lidhje me këtë herë të dytë të saj, në lidhje me publikimin e fotove të tilla provokuese, u përgjigj: ”Në fakt, kishte bërë Franci një foto të tillë dhe unë i thashë me shaka që ta bëj dhe një unë, por jo se unë kisha dëshirë që ajo të publikohej. Më tej, ajo tregon se, “kisha harruar që e kisha në aparatin tim celular atë foto, dhe para një muaji ma vodhi dikush në tavolinën ku ndodheshim për të pirë diçka”.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button