VIP

Genta Ismajli kërcen shumë pa konsumuar pije alkoolike

Genta Ismajli nuk është më pak e përfolur për linjat e mira trupore.

Këngëtarja shpërthyese e skenës kosovare ndan me ne një sekret të vogël se si ia del që trupi i saj është gjithmonë në formë të mirë.

“Kërcej shumë, jap gjithë energjinë time sa herë dëgjoj muzikë”, – thotë Genta.

“Por në të njëjtën kohë nuk ha shumë, përpiqem që t’i marr vlerat e duhura ushqimore përmes një gatimi të zgjedhur pa shumë yndyra. Nuk e teproj me sheqernat dhe brumërat. Nuk konsumoj pije alkoolike dhe kështu jam gjithmonë në formë të mirë”, vijon më tej këngëtarja simpatike…

zemraorg

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button