Teknologji

Google+ kokurrenti i Facebook

Google, kolosi i Mountain View, ka bërë publik rrjetin e vetë social, Google+, që do të hyjë në konkurrencë të drejtpërdrejtë me Facebook, liderin e sektorit.

Për momentin shërbimi i Google+ është i rezervuar për një numër të kufizuar të përdoruesve që shumë shpejt do të kenë mundësinë të ftojnë persona të tjera për të shpërndarë informacione, fotografi dhe linqe.

Një prej ndryshimeve mes Google+ dhe Facebook është madhësia e grupeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button