VIP

Greta Koci “vdes” për Johnny Deep

Greta Koci nuk adhuron vetëm muzikën, por edhe kinemanë, pasi siç shihet në këtë foto, kaq shumë e do aktorin e madh hollivudian, Johnny Deep, sa pa pyetur fare ajo e ka përqafuar kukullën e imazhit të aktorit dhe e ka bërë me këtë rast një foto. Pyesim veten nëse do të donte vallë Greta ta njihte Deep-in e vërtetë, por pyetja e ka përgjigjen brenda, e kush nuk do të donte realisht?!

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close