VIP

Gwyneth Paltrow thote se martesa eshte e veshtire

Pas shumë vitesh heshtjeje, tashmë Gwyneth Paltrow nuk ndalon dot së foluri për martesën e saj.

Aktorja dhe lideri w grupit Coldplay, Chris Martin, nuk e kanë diskutuar asnjëherë më parë publikisht marrëdhënien e tyre.

Por, Paltrow ka rrëfyer se çifti ka kaluar periudha të vështira: “Martesa është e vështirë. Unë dhe Chris kemi pasur ulje-ngritjet tona.”

“Martesa nuk është vetëm se kush mban pultin e televizorit. Shpresoj që të vazhdojmë të ecim të dy në të njëjtin drejtim dhe t’i kalojmë pengesat që do të na paraqiten”, shtoi aktorja.

Gwyneth Paltrow dhe Chris Martin janë martuar në dhjetor të vitit 2003 dhe kanë dy fëmijë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button