Teknologji

iPad 3, në treg në fillim të 2012-s

Mbërrin iPad 3. Sipas shkrimit në faqen e vetë Wall Street Journal, Apple ka kohë që po punon për gjeneratën e tretë të pajisjes së saj dhe shpreson fillimin e prodhimit tetorin e ardhshëm.

Lançimi në treg është parashikuar për fazat e para të 2012-s.

Gjigandi inormatik i Cupertino-s, sipas të përditshmes, ka porositur nga furnizuesit e saj në Azi disa komponentë të iPad-it të ri, si ekranet me rezolucion të lartë.

zemraorg

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button