VIP

Jessica Alba, feministe që e vogël

Aktorja Jessica Alba tregon se ka patur një fëmijëri të vështirë për shkak të një edukimi shumë strikt që ka marrë nga prindërit e saj.

“Jam rritur në një ambient katolik tradicional. Prindërit e mi ishin shumë strikt dhe unë fillova të shkëputesha prej tyre. Që në moshën pesë vjeçare unë isha një feministe”, tregon Jessica.

“Por sot, jam më liberale dhe e respektoj besimin dhe mënyrën e jetesës së prindërve të mi”, shton 29-vjeçarja.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close