VIP

Jessica Alba nuk është egoiste

Jessica Alba thotë se ajo nuk brengoset më se a është e përkryer apo jo, pasi tashmë është nënë.

Aktorja e “Little Fockers” e cila ka një vajzë dyvjeçare Honor, të cilin e ka lindur me producentin Cash Warren, thotë se ajo pasi ka përgjegjësi për një njeri tjetër, e bën atë që mos jetë egoiste.

“Unë kam mësuar ta fal veten për faktin e të mos qenit i përkryer dhe nuk i kam dhënë vetes shumë stres. Tani kam vajzë, mendoj se nuk jam më egoiste”, theksoi Alba.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close