VIP

Katie Price eshte penduar per ndërhyrjet kirurgjike

Ylli britanik, Katie Price, ka thënë se është penduar që ka pasur aq shumë ndërhyrje kirurgjike.

“Ato kanë qenë kohëra kur isha e krisur, dhe tash kur i shikoj fotografitë e vjetra mund të shoh se jam dukur si patë. Më rrokin dridhjet kur e shoh se çfarë i kam bërë vetes”.

“Nuk kam qenë aspak e kënaqur me gjinjtë e mi. Më është dashur t’i zvogëloj, sepse kanë qenë shumë të mëdhenj dhe qesharakë”.

“E kam kuptuar se nuk mund të bësh asgjë kundër plakjes. Mund ta rregulloj fytyrën, mirëpo trupi do të jetë gjithmonë i plakur”, ka thënë Price për Sunday Mirror.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close