VIP

Kengetares Kesha i pëlqejnë rrugaçët

Diva e muzikës, Ke$ha, ka zbuluar çfarë i pëlqen te një mashkull. Krijuesja e hitit ´Tik Tok´, emri i vërtetë i të cilës është Kesha Rose Sebert, thotë se i pëlqejnë djemtë të cilët kanë “mjekër të një të një personi të pa-shtëpi” dhe një çantë me monedha.

“Kam disa gjëra të çuditshme të cilat në ndezin – si një çantë e mbushur me monedha. Si një djalosh me mjekër të madhe me një çantë me monedha. Më pëlqen mjekra e dhëmbëzuar, e njerëzve të malit. Mjekra ime favorite është një mjekër e cila tregon një njeri të pa-shtëpi. Po ashtu duhet të keni një *** të madh”, ka thënë këngëtarja problematike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button