VIP

Kim Kardashian Depilimi i parë si 12 vjeçare

Kim Kardashian ka zbuluar se ajo është depiluar për herë të parë kur ishte vetëm 12 vjeçare.

Aktorja 30 vjeçare pranoi se ajo filloi trajtimin intim në moshë shumë të re, ndërsa për ta bërë këtë shkonte me nënën e saj Kris Jenner dhe me motrën Kourtney, së paku një herë në muaj.

“Në moshën 12 vjeçare e kam bërë depilimin e parë. Unë kam pasur një termim një herë në muaj, zakonisht kemi shkuar të premteve me nënën time dhe Kourtneyn”, theksoi Kim.

zemraorg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button