VIP

Kim Kardashian duhet të ketë frikë nga kjo vajzë! (Foto)

Ndoshta Kim Kardashian vërtet duhet të ketë frikë nga bukuroshja Georgia Salpa, pasi jo vetëm që ka një ngjashmëri me të, por ka edhe asete shumë më të mira.

[wp-like-locker] [/wp-like-locker]

Ndoshta Kim Kardashian vërtet duhet të ketë frikë nga bukuroshja Georgia Salpa, pasi jo vetëm që ka një ngjashmëri me të, por ka edhe asete shumë më të mira. Modelja dhe aktorja e bukur ka magjepsur të pranishmit me paraqitjen e saj tërheqëse, ku në theks ishin gjinjtë e saj të mrekullueshëm.

zemraorg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button