Teknologji

Kinë, popullsia në internet kalon 500 milionë

Vijon rritja e përdoruesve kinezë të internetit që kanë shkuar në gjysmë miliardë.

Lajmin e ka bërë të ditur sot Wang Chen, kreu i zyrës së informacioneve të këshillit të shtetit, në një takim me eksprtë kinezë dhe anglezë.

Sipas Wang, tani popullsia kineze e lifhur me internetin është 40% në total.

Në qershor, sipas të dhënave të qendrës kineze të informacionit për rrjetin, në Kinë ishin 485 milionë përdorues.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close