Lajme

Kur është shansi më i madh për aventura?

shansi-mNëse ndonjëherë keni pyetur veten se cilën ditë të javës partnerët më së shpeshti bëjnë aventura, ne po ju japin përgjigjen.

Kur është fjala për aventura seksuale jashtë lidhjes dashurore apo jashtë martesës, koha duhet me kujdes të planifikohet. Meqenëse aventurierët ditët e vikendit më së shpeshti i kalojnë bashkë me partnerin, ndërkaq me atë rast i harmonizojnë edhe obligimet e tyre afariste, familjare dhe obligimet e tjera, vështirë është të gjenden momentet e lira për të bërë aventura seksuale.

Portali i njohur në internet Ashley Madison ka bërë një anketë të madhe me rreth 172.000 anëtarë të vet. Anketa, transmeton Telegrafi, përbënte dy pyetje të thjeshta: Cilën ditë dhe në cilën orë tradhtoni?

Preljuba1Edhe pse pritej që “takimet afariste” në orët e vona të natës të ishin përgjigje e saktë për aventurat jashtëmartesore, rezultatet kanë treguar të kundërtën. Doli që koha ideale për afera seksuale të jetë midis orës 17 dhe 19 të ditës.

Prandaj, nëse dyshoni që ekziston shansi që personi i dashur ju tradhton, kushtoni kujdes të veçantë se ku është dhe çka bën mu në këtë kohë!

Tags
Show More

Related Articles

Close