VIP

Lady Gaga i bën meshkujt të presin për seks

Lady Gaga mendon se është e rëndësishme të praktikohet seksi i sigurt dhe preferon të presë një kohë para se të flejë me dikë, kur ajo futet në një lidhje të re.

“Gjithmonë ka qenë e rëndësishme për mua, siç është e rëndësishme për gjeneratën time, kjo gjëja më e rëndësishme kur rritesh. Seksi nuk do të thotë asgjë; seksi do të thotë shumë”.

“Shpresoj që femrat e reja e dinë se seksi është gjë e madhe, dhe ata nuk duhet ta bëjnë atë herët. Nëse ata e duan ta bëjnë dikë të numërojë para se të dorëzohen, kjo është mrekulli dhe gjë e bukur, dhe meshkujt vetëm se do t’ju respektojnë juve më shumë që e keni respektuar trupin tuaj. Unë jam kështu”, ka thënë Gaga.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close