VIP

Lady Gaga, pro grave që duan burrat e fuqishëm

Kam pasur gjithnjë kuriozitetin të di se çfarë mendojnë në ato momente, gratë që shkojnë në shtrat me burra të fuqishëm”. Kështu është shprehur Lady Gaga në një intervistë ekskluzive për  “Vanity Fair”.

E pyetur nëse i ka inat apo i admiron këto gra, Gaga përgjigjet:

“As njërën dhe as tjetrën. Mendoj se duhet të përdorin sa më mirë rastin, të kuptojnë se sa ata janë të fuqishëm, falë seksit”.

Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close