VIP

Lady Gaga: Virgjërinë e humba në adoleshencë

Lady Gaga për të gjithë fansat e saj, ka folur për herë të parë për jetën e saj personale. Ndër të tjera, Gaga tregon se ka kryer për herë të parë marrëdhënie seksuale gjatë adoleshencës.

“Unë nuk e kam humbur virgjërinë deri në moshën 17 vjeçare. Por, më duhet të them se edhe atëherë nuk isha e përgatitur dhe ishte përvojë absolutisht e tmerrshme”.

“Nuk ishte dhe aq mirë. Unë kurrë nuk kam bërë seks pa mbrojtje, pasi kushti im themelor për një mashkull është që ai të përdorë prezervativë. Në të kundërtën jeni duke luajtur roletë ruse”, tha Lady Gaga.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close