VIP

Linda Halimi se kam të dashur Big D, por menaxher

Ditë më parë, mediet në Tiranë raportuam se Linda Halimi është me të vërtetë në lidhje me reperin Big D, madje arsyeja pse ajo kishte qenë në Amerikë ishte për t’u fejuar dhe për t’u prezantuar me familjen e reperit me ngjyrë.

Ky lajm në fillim ishte në gazetën tonë, por që u mohua nga artistja, ndërsa ne kontaktuam me të dhe ajo na tha se Big D tashmë është menaxheri i saj dhe jo i dashuri i saj.

Madje, këto ditë pritet të sjellin një klip ku kanë një bashkëpunim të dy së bashku.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close