BotaLajmeShendetesi

Mjeku gjerman: Në Hamburg askush nuk ka vdekur nga coronavirusi, nëse nuk kishte sëmundje të mëparshme

Ekzaminuesi i njohur mjekësor përkatësisht mjeku i Mjekësisë Ligjore i Hamburgut, Klaus Püschel, e konsideron të ekzagjeruar frikën ndaj coronavirusit.

Ai dhe ekipi i tij bënë autopsinë e të vdekurve në Hamburg, dhe zbuluan se vi rusi ishte vetëm “go ditja e fundit” në këto raste.

Siç shkruajnë mediat gjermane, përcjell Telegrafi, ai ka thënë se deri më tani, asnjë person i vetëm me asnjë së mundje të mëparshme nuk ka vd ekur nga vi rusi në Hamburg.

“Të gjithë që ne kemi ekzaminuar deri më tani kanë pasur kan cer, së mundje kro nike të mushkërive, ishin duhanpirës të rëndë ose shumë të trashë, kishin dia bet, ose kishte një së mundje kard iovaskulare”.

zemraorg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button