VIP

Monica Bellucci kapet duke u puthur me Robert De Niro

Te kapur mat dhe te publikuar ne faqen e pare te se perjaveshmes “CHI” gjejme Monica Bellucci supersensuale e rikthyer ne forme te shkelqyer qe pas lindjes, qe ne fakt ndodhi vetem 5 muaj me pare dhe Robert De Niro qe kthehet pas 34 vjetesh mungese te interpretoje ne Itali, qe nga koha e regjistrimeve te “Novecento” me Bernardo Bertolucci-n. Kete here aktori është kthyer per te recituar ne “Cinecittà” perkrah me Monican per filmin “Manuale D’amore 3”. Ne foto duket qarte puthja pasionale mes Monica-s dhe Robert. Per shume, gjeja me e cuditshme eshte se  Monica Bellucci eshte vetem 46 vjec, ndersa Robert De Niro po i afrohet ne menyre te pashmangeshme te shtatedhjetave. Faktikisht, aktori eshte thuajse 68 vjec dhe nga fotoja duket sikur Monica eshte duke u puthur me nje gjysh… Gjithsesi Robert De Niro eshte dhe do te mbetet nje nga aktoret me te mire ne bote.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button