LifeStyleVIP

Nervozohet keq Mihrije Braha: O njerëz te poshtër, mos na shtini se na dimë edhe ndryshe, e lajm Kosovën krejt

Mihrije Braha gruaja e këngëtarit te njohur Naim Abazit ka deklaruar pas etiketimeve te ndryshme nga mediat dhe qytetaret e Kosovës kur bashkëshorti Abazi vën në dyshim punën e humanistit te madh shqiptar Halil Kastratit.

“O njerëz te poshtër, ai nuk e ka kesh punën e Hoxhës ai veq ka thëne diçka çka ia merr mendja, edhe ne duhet me u pajtu me ate muhabet”

“Nuk me intereson se çka është duke ndodh, e dimë veten ne se çfarë jemi, dojm me ik prej këtij vendi të keq, shtypni hapësirën me poshtë per videon”, ka thënë Mihrije Braha.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close