Shendetesi

Ngrohja e trupit kur ai është i ftohtë dëmton lëkurën

Këshillohet që gjatë stinës së dimrit lëkura mos të lahet shpesh…

Specialistët e lëkurës mendojnë se ngrohja e befasishme e trupit kur ai ndodhet në temperatura të ulëta dëmton rëndë indet e lëkurës duke shkaktuar shenja të kuqe dhe nga ndonjëherë çarjen e saj.

Çdo ditë kur të zgjohesh, por edhe para se të flesh, pastroje lëkurën tënde me qumësht dhe tonik dhe me një produkt me veprim të lartë hidratues. /

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close