VIP

Nicole Schercinger do te jete imazh mode

Ajo ka bërë një marrëveshje disa milliona dollarëshe me “London Fog”

Këngëtarja e grupit “PussyCat Doll” do të jetë zyrtarisht imazhi i shtëpisë së modës “London Fog”. Së fundmi Nicole Schercinger ka bërë një marrëveshje disa milliona dollarëshe, duke zëvëndësuar ish-aktoren Kristin Hendriks, imazhi i “London Fog” prej disa vitesh. Ka qënë kjo mënyra më e mirë për Nicole për të nisur vitin 2012, duke lënë disa pas dore koncertet dhe muzikën e duke ju përkushtuar disi botës së modës. Viti i kaluar për këngëtaren sexy ishte mjaft i vështirë por ajo nuk ka lejuar që jeta private ti ndërhyje në atë profesionale.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button