VIP

Nora Istrefi dhe sekretet e saja

Këngëtarja Nora Istrefi thotë se Roberti i saj është një person që e kupton si artist dhe nuk e pengon në këto ndryshime që ajo mundohet të sjellë edhe me lukun e saj.

Por ajo nuk tha vetëm një gjë, se çfarë emri i ka vënë në telefonin e saj të dashurit, Robertit.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close