VIP

Nora Istrefi foto vere 2011

Pas një vere të gjatë dhe të stërmbushur me koncerte, Nora Istrefi ka shijuar dhe disa dite pushimesh me mikeshat e saja. Foto nga pushimet e Nora Istrefit.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close