Prishen themelet e Kryqit në Butel

64

Këto janë momente ku protestuesit të thirrur nga BDI-ja kanë prishur themelet e kryqit në Butel.

Protestës po i prijnë kryetari i komunës së Çairit , Izet Mexhiti dhe shumë funksionar të lartë të BDI-së, kundër vendimit për vendosjen e kryqit në hyrje të Butelit.

Comments are closed.