s Qe kush janë 6 meshkujt që ia rrahën “zogun” Tunës! (FOTO) | www.Zemra.Org

Qe kush janë 6 meshkujt që ia rrahën “zogun” Tunës! (FOTO)

Këngëtarja e njohur shqiptare Altuna Sejdiu ka qenë pjesë e mediave thuajse që nga shfaqja e saj e parë në sekenë. Kjo nga që ka ditë të jetë ndryshe. Kohëve të fundit ajo u bë edhe hit, duke treguar që Tuna ka “zogë”.

Tani e bukur dhe e suksesshme, por që me punë të fatit si shkoj edhe aq mirë. Pat lidhje e martesë por përfunduan keq e disa nga to ka arritur ti siguroj në foto gazetablic.com

Përveç lidhjeve që i ka pasur, ju në foto mund ta shihni edhe Tunën e dikurshme dhe këtë të sotmën. Nëse s’është me operacione plastike, kjo që është sot atëherë çka mund të jetë tjetër? Vlerësojeni ju.


Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Zemra.org

Tags: , , ,

Comments are closed.