VIP

Ronaldinho më në fund mund të qeshë (Video)

Dikur futbollisti më i mirë në botë, Ronaldinho, nuk i ka më dhëmbët ‘e këqij’.

33-vjeçari i është nënshtruar korrektimit estetik dhe këtë e ka bërë menjëherë publike që nga ordinanca e stomatologut.

Për rregullimin e dhëmbëve të ish-futbollistit të Barcelonës dhe Milanit janë dashur disa intervenime dhe tashmë ai mund të buzëqeshë bukur.

zemraorg

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button